Tuesday, 08 August 2017 10:07

Felles sesongavslutning på Hotel Lyngskroa

Det planlegges felles sesongavslutning for veterankjøretøyklubbene i Nord 9.-10.september på Lyngskroa på Oteren i Storfjord. Vi håper på mange påmeldte fra egen klubb og fra naboklubbene.

Invitasjon til

Felles sesongavslutning

NTMH har tatt initiativ til markering av sesongavslutning for veterankjøretøyklubbene i området 9.-10.september på Welcome Inn, Hotel Lyngskroa på Oteren.. Vi håper på god oppslutning fra egen klubb men også fra naboklubbene. Felles middag på lørdag a la carte.

Det er god plass med mulighet både for bobil og campingvogn. Vi har også avtalt pris på overnatting på hotellet. I dobeelt rom kr 650,00 pr person. Enkeltrom kr 970.00.

Det blir sosialt samvær utover lørdagskvelden og store muligheter for en svingom dersom det blir god oppslutning fra medlemmene

Lyngskroa har en utsøkt vinkjeller og dersom det er interesse fra mange nok så er det muligheter for et besøk der med prøvesmaking og storry telling om de forskjellige vinene. Det koster imidlertid 4-500 kr pr person for å være med her, litt avhengig av hvor mange som ønsker å delta.

De som ønsker rom på hotellet må selv kontakte hotellet for bestilling på telefon 77 71 50 00

Påmelding for alle som ønsker å delta på linken nedenfor innen 1.september. I meldingsfeltet skriver du dersom du ønsker vinkurs.

http://www.arrangeit.no/paamelding.php?id=1293

Da ser vi fram til veldig mange deltakere på sesongavslutningen og gleder oss til å møte dere alle på Lyngskroa

Følg oss på:

 

Aktiviteter i nord
Se hva som skjer i løpet av året!

 

 

 

© 2014 ntmh.no - post@ntmh.no