søndag, 02 juni 2013 00:00

Bilto-treffet 2013

Bilto-treffet i Saraelv 2013 033.JPG Årets Bilto-treff var lagt til Saraelv og ble en ubetinget suksess.

 

I et strålende sommervær inntok vi Saraelv på lørdags ettermiddag den 1. juni. Vi møtte våre venner fra Gammelhorken oppe på Veibrink. Derfra kjørte vi samlet inn til Storslett sentrum, der vi parkerte. Etter en time eller to, startet vi på de knappe 50 km opp til Saraelv.

 Vårt medlem og vert Jon Erik kunne by på et utmerket etablissement som passet perfekt til oss. Her koset vi oss med grilling på kanten av ei flomstor reisaelv. Her var flotte rom med hotellstandard, fine utearealer og i løpet av treffet hadde også Jon Erik lagt opp til en skrotsafari, der vi avdekket et interessant prosjekt. På søndagsformiddagen tok de sprekeste en spasertur opp til Gammetunet som ligger noen hundre meter lenger opp og som er en unik samling av nye tømmerbygninger.

Det skal også nevnes at klubbens eldste medlem var deltaker på treffet. Roald Hammari har passert 80 år og tok turen fra Sappen, hvor han bor, og opp til Saraelv. Roald hadde mye interessant å fortelle. Han har levd med biler i hele sitt liv, så som drosjeeier, sykebil, skolerute osv.  Han har bygd opp flere biler og har en enorm erfaring og kunnskap. Han stilte i en flott VW Polo fra 70-tallet. Se bilder på bildealbum..... 

Følg oss på:

 

Aktiviteter i nord
Se hva som skjer i løpet av året!

 

 

 

© 2014 ntmh.no - post@ntmh.no